Barion Pixel

Váltsa be ajándék pontjait!

Még nem regisztrált törzsvásárlónk? Regisztráljon most és gyűjtsön pontokat minden vásárlás után!

Kövér a kutyám… vagy cukorbeteg?

HerbalVet Obese

Nemrég hallottam ezt a blőd viccet:

–         A gyermekem nem szereti a húst. Mivel helyettesíthetném?

–         Kutyával. A kutyák szeretik a húst.

 

Ha a gyermeket kivesszük a képletből és a kutyaetetésre koncentrálunk, valóban helyettesítsük…

a száraztápot hússal, belsőséggel!

Mert mit is szeretnek a kutyák, mit evett a kutya (őse) a szabad természetben?

Az étkezés egy kiadós Cardio fitnesz programmal kezdődik, (utol kell érni a zsákmányállatot) ami nagyon jót tesz az anyagcserének, karbantartja a vércukorszintet stb. Ha ez sikerül akkor a zsákmányállat hasüregében található belsőségekkel kezdik az evést és igen, növényi részek pl. bendőtartalom is kerül be a növényevő állat emésztőnedvei által többé kevésbé feltárt állapotban. Azért az már nem fű. A gyomor és bélfal kimondott ínyencség, sok mucint tartalmaz ami rostként funkcionál a kutya emésztésében. Még egyetlen farkas sem kezdett el békésen legelészni rostbevitel okán vagy akár az éhhalál ellen. Inkább éhen pusztult. – hát ez a természetes táplálkozás a farkasoknál ma is, amit ha megfeszülünk se tudunk biztosítani.

Tehát igen, ha megtehetjük és a legjobb amit tehetünk, hogy a tápos zacsit lecseréljük és etetünk halat vadat madarat, akár birkát, aligátort vagy elefántot egyszóval bármit, de állatot. Könnyen emészthető (erjedő) szénhidrátok helyett állati zsiradékot és fehérjét. Kerüljük az iparilag feldolgozott eleséget is.

A kutya a szabad természetben ragadozó állat. (Nem húsevő)

Obese – elhízottságot jelent, az ”obese  dog”nem túlsúlyos, hanem kövér, hájas.

A Maitake, Shitake keverék vércukor csökkentő hatása embereken bizonyítottnak tekinthető, néhány hét alatt a 2-es típúsú diabetest képes annyira rendbe hozni, hogy általában el lehet hagyni az inzulinpótlást.

Kutyák esetén is legyünk óvatosak ha egyidejű inzulinpótlás mellett alkalmazzuk, nehogy túl lőjünk a célon a vércukorszint csökkentésében, mert a túl alacsony és túl magas vércukorszint egyaránt komoly problémát okoz, szélsőséges esetben akár kómát is.

A Cordyceps mint a harmadik összetevője a HerbalVet Obese készítménynek adja az energiát, az eltunyult állatot ismét mozgásba lendíti. Nagyon hatásos kombó.

A cukorbetegség sajnos sokkal gyakoribb mint gondolnánk. A kutyák kb. 1%-a érintett. Tünetek amik felhívják a figyelmet: a szokásosnál több vizet iszik, gyakrabban is vizel, kevésbé aktív inkább szunyókálós, annak ellenére, hogy szinte mindig éhesnek tűnik a testsúlya inkább csökken mint nő. Előrehaladottabb esetekben a lencsehomály miatt a szeme homályos.

– Szóval mit tegyek ha cukorbeteg a kutyám?

– Forduljon állatorvoshoz és ne feledkezzen meg a HerbalVet Obese készítményről se!

0
    Az Ön kosara
    Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
      Szállítási díj kiszámítása