Fagyasztva szárított nyúlhús kutyáknak

Jutalomfalat

1 790 Ft

Fagyasztva szárított, 100% nyúlból készült egészséges jutalomfalat kutyáknak. BARF étrendet követők számára is javasoljuk! Allergiás kutyusoknak a nyúlhús egy jó alternatíva. Adalékanyagmentes természetes rágcsa.

Elfogyott

További információk

Kiszerelés

A nyúlhús egy alacsony kalóriatartalmú jutifalat, így a fogyókúrára fogott vagy hízékony kiskedvenceknek is bátran ajánljuk. Emellett a nyúl az  alacsony allergiakockázatúak közé tartozik.

Fagyasztva szárítás

A liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás az egyik legkíméletesebb tartósítási technológia jelenleg mind az élelmiszereknél, mind az állateledelek piacán. A szárítani kívánt, vizet tartalmazó nyers húsokat először lefagyasztják, majd -20 Celsius fokon vákuum segítségével a vizet kivonják belőle. A víz a szilárd halmazállapotból gőzzé alakul, a folyadékfázis kihagyásával.

Miért hasznos ez a kutyádnak?

– az értékes összetevők nem károsodnak
– tápértékben szinte olyan, mintha nyers húst adnál neki
– a hús íze, aromája megmarad

Jellemzően egyre kevesebbet rágcsálnak a kutyák manapság, pedig minden szempontból fontos lenne. A fogazat és a rágóizmok egészségének megtartása és egy természetes ösztön kiélése miatt. A csont nem egészséges alternativa, mert szorulást esetleg bélelzáródást okozhat, a csont nem étel. Az ehető rágókák többnyire ízfokozókat, mesterséges színezőanyagokat tartalmaznak.Íme itt egy természetes rágcsálnivaló.

Javasoljuk: Minden életkorban, minden testméretű kutyának.

 Tárolás: hűtött, száraz helyen!

Összetétele:

100% nyúlhús, fagyasztva szárítva

Analitikai összetevők: 78,7% nyersprotein, 18,6% nyerzsír, 0,3% nyersrost, 4,6% nyershamu

0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása

   Weboldalunk sütiket használ.

   Kérjük, olvassa el nyilatkozatainkat weboldalun további használatához!