Tumor HerbalVet Bio Gyógygomba kivonat

Cordyceps, Maitake, Mandula, Reishi, Shiitake

5 980 Ft14 870 Ft

A Tumor készítményünk használatát bármilyen típusú daganat esetén javasoljuk, természetesen súlyos betegség esetén más készítményekre akár egyéb gyógygomba kivonatok együttes használatára is szükség lehet.

Törlés

További információk

Célcsoport

Ennél a betegségnél segít

Kiszerelés

, ,

Ezt a gombát tartalmazza

, , , ,

Nyilvántartási szám

1775/2/NM/2020 NÉBIH ÁTI

Ez a keverekünk mind az 5 gombafajt tartalmazza kivonat formájában. A tumor készítményünk tumor in general, amolyan bármilyen típúsú daganat esetén javasoljuk a használatát, természetesen súlyos betegség esetén más készitményekre akár egyéb gyógygomba kivonatok együttes használatára lehet szükség ugyanis viszonylag csekély mennyiség jut be a szervezetbe egyes gyógygombákból ebben a formában. Ami mégis igazolja a keverék készítmény használatát az a gombák jól ismert szinergista azaz egymás hatását felerősítő hatása.  A rendkívül bonyolult immunrendszer működését mindegyik egy kicsit más ponton támogatja, erősíti, igy összességében sikeresebben. Kemoterápia mellett is adható, annak mellékhatásait is segít átvészelni.

Legyengült idős szervezetek anyagcseréjének felturbózására kitűnően alkalmas egy jól beállított étrend mellett. Javasolt min 6 hónapos folyamatos adagolás. Ez után lehet látni milyen csodákra is képes ez a gombakeverék. Nem ez a készítmény és még csak nem is a gyógygombák győzik le a rákot hanem a szervezet saját maga az immunrendszer segitségével. A helyes étrend is a bélben élő hasznos baktériumok megerősítésén keresztül fontos immunerősitő hatású hiszen az immunrendszer több mint 7o%-a a bélben található. Fontos tudni, hogy bár a kutya és macska immunrendszere nagyon hasonló az ember immunrendszeréhez, a helyes étrend tekintetében lényeges a különbség. Az ember esetében a kizárólag zöldség és gyümölcs étrend lehet optimális adott esetben, ez kedvenceinkre sosem igaz. Ne felejtsük, hogy ragadozó ősökkel rendelkező állatokról beszélünk. A bélcsatorna hossza, baktériumkolóniája, a felszívódás, az enzimgarnitúra, az anyagcsere nagyon eltér az emberétől.

Ha van egy pocsék véreredményünk és elkezdjük adagolni ezt a készítményt bármilyen okból azaz önállóan vagy egy terápia kiegészítőjeként, ne akarjuk 2-3 hét múlva megismételni a laborvizsgálatot. Ahhoz, hogy a gyógygombák hatásosságát meg tudjuk ítélni 6 hónapos kúra szükségeltetik.

Az első kontroll vizsgálatot 3 hónap után javasoljuk. Mivel a vérképzés is hónapokat vesz időbe nem fogunk reális képet kapni ha türelmetlenkedünk. A vér sejtes átalakulási ciklusa 3 hónap. Minél komolyabb a betegség annál inkább érvényes , hogy időt kell adni. Általában 2-3 hónap után már lehet látni kedvező jeleket, de pl. egy leukémia kezelést még a hat hónap elteltével sem érdemes abbahagyni.

Összetevők

bio szárított Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis),
bio szárított Mandula gomba (Agaricus Blazei Murrill),
bio szárított Maitake gomba (Grifola frondosa),
bio szárított Shiitake gomba (Lentinula edodes),
bio szárított Reishi gomba (Ganoderma lucidum ): 0,06 g/ml
Glicerin: 0,9 g/ml

Hatóanyagok mennyisége a napi adagban (3 ml)

Cordyceps sinensis kivonat: 0,04 g, 85 % poliszacharid tartalommal: 0,03 g
Agaricus Blazei Murrill kivonat: 0,04 g, 69 % poliszacharid tartalommal: 0,03 g
Ganoderma lucidum kivonat: 0,04 g, 31 % poliszacharid tartalommal: 0,01 g
Grifola frondosa kivonat: 0,04 g, 60 % poliszacharid tartalommal: 0,02 g
Lentinula edodes kivonat: 0,04 g, 76 % poliszacharid tartalommal: 0,03 g

Összesen: 0,12 g / 3 ml

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Tápanyagértékek

100 ml

Energiatartalom (kj/kcal)

1636/390

Zsír (g)

< 0,1

Telített zsírsavak (g)

< 0,05

Szénhidrát (g)

97,2

 • ebből cukor (g)

0,85

Fehérje (g)

<0,1

Konyhasó (g)

<0,1

Vásárlói tapasztalatok

1
 • Termék hozzáadva a kosarához
Az Ön kosara
Már csak 14 021 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz.
Tumor 60ml
172+ vásárló vette meg ezt a terméket
  Szállítási díj kiszámítása
  A szállítási módok frissítve lesznek a pénztár oldalon.
  Szállítási díj kiszámítása

  Weboldalunk sütiket használ.

  Kérjük, olvassa el nyilatkozatainkat weboldalun további használatához!