Wobble mozgó etetőtál

LickiMat®Wobble 17x17x8 cm izgalmas, ingatag etetőtál

6 370 Ft

Habzsolásgátló tál kutyáknak és macskáknak. Csökkenti a szorongást, unalmat, rombolást, lassítja a habzsolást és még szuper szórakozás és boldogság is.

 

További információk

Szín

Kék, Lila, Narancs, Zöld

A nyalogatás endorfint szabadít fel, ezért a kutyusnak garantáltan szuper élményt biztosít! Fokozza az ízérzékelését, így egy igazi gasztroélvezet lesz a LickiMat-en tálalt falat! A nyalás serkenti a nyálképződést, ami segít megtisztítani a kutya nyelvét, fogait, ínyét, megelőzi ezáltal a fogászati betegségeket. A bőséges nyál termelődés segíti az emésztést is, mivel emésztő enzimeket is tartalmaz. A LickiMat® felülete emellett lekaparja a maradékokat és a baktériumokat a nyelvéről, megelőzve ezzel a kellemetlen lehelet kialakulását.

Stresszes helyzetekben nyugtat

A kutyusok a nyalogatás által nyugtatják magukat amikor stresszesek, így a LickiMat-nek ilyen helyzetekben is nagy hasznát veszik! Egyedül kell hagyni egy időre? Kennelbe szoktatni? Tűzijáték? Számára kényelmetlen szituációkban a LickiMat-re helyezett finom falatok segítenek őt megnyugtatni.

Szórakozás, hasznos időtöltés

Az endorfin felszabadulásán felül szórakoztató játék, mert minden falatot meg kell keresni a nyelvével. Fokozhatjuk az elfoglaltságot, ha a rákent eledellel, feltéttel betesszük egy kicsit a fagyasztóba.

Habzsolás ellen is kiváló

A LickiMat® lehetővé teszi a kutyák számára, hogy kis mennyiségű ételt, hosszabb ideig élvezhessenek, így a habzsoló négylábúaknak is szuper megoldás! A normál vagy lassú tempójú evés segíti az emésztést, csökkenti a puffadást és csökkenti a bélcsavarodás kockázatát!

Hosszú időn keresztül leköti a figyelmét!

✔️ Méreganyagmentes

✔️ Mosogatógépben mosható

✔️ Fagyasztóba helyezhető

✔️ Mikrózható

A LickiMat® egyedülálló, innovatív, szabadalommal védett, védjegyekkel ellátott termékek családja, amelyeket állatorvosok terveztek kutyáknak és macskáknak.

A LickiMat® méreganyagmentes TPR-ből készül és nem tartalmaz szilikont vagy toxikus anyagokat.

0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása

   Weboldalunk sütiket használ.

   Kérjük, olvassa el nyilatkozatainkat weboldalun további használatához!