Cordyceps (200 ml)

Energy, Geronto

A cordyceps vagy kínai hernyógomba hatása sokrétű. kiemelkedik közülük betegségmegelőző és vitalizáló hatása. Energetizál, oxigenizál és javítja az életminőséget.

 

 

 

További információk

Célcsoport

Ezt a gombát tartalmazza

Kiszerelés

Ennél a betegségnél segít

, , ,

Nyilvántartási szám

1771/3/NM/2020 NÉBIH ÁTI

14 870 Ft

Készleten

Önállóan és keverékekben egyre szélesebb körben alkalmazott nagyon erőteljes gyógygomba.

A cordyceps főbb előnyei kutyák számára:

Adaptogén – Erősíti a szervezet stressztűrő képességét. Olyan mint egy motor teszter. Felkutatja a gyenge pontokat és ott segít ahol leginkább kell. (Reishi is ilyen.)

Immune booster – hatásosan erősíti az immunrendszert, de hatásos autoimmun betegségek esetén is, amikor a szervezet önmaga ellen fordul az immunrendszer túlműködése miatt.

Tüdő és felső légúti problémák esetén nagyszerű erősítő, csökkenti a gyulladásokat.

Vese – szinte minden vese probléma esetén javít, nedves ételbe keverve szívesen fogyasztják.

Vitalitás – gyengeség, sorvadások esetén. Oxigenizál, azaz oxigénnel látja el a szervezetet, az agyat is. az általános életerő visszaszerzésére a legjobb. Roborál.

Daganatos megbetegedések – a daganatok kialakulásának megelőzésében kiemelkedő, az immunrendszer támogatásával sokrétűen küzd a daganatos betegségek ellen.

A vércukor normalizálása és a vérzsírok kiegyensúlyozása

Csont – Cordyceps – ez beépül, javítja a csontépülést, a csontvelő működését.

Tesztoszteron stimuláns

Az összetevők közül az adenozin az amit a cordyceps jelentősebb mértékben tartalmaz.

Talán mindenki hallott már arról, hogy sejtjeink mitokondriumaiban az ATP az energia szolgáltatója. Minél több ATP-vel rendelkezünk annál energikusabbak vagyunk. Az adenozin trifoszfát molekulát nagy mennyiségben szinte készen kapja a szervezetünk a cordyceps gombában jelen levő adenozin molekulából, ezért ennek a gyógygombának a legerőteljesebb az energetizáló hatása, leghamarabb látható a változás az energiaszintben.

Káros mellékhatások nélkül, hosszú ideig adható.

A cordyceps ritka és nagyon erőteljes gomba.

Évszázadokon keresztül a tradicionális kínai medicinában a cordycepset hatásos immunerősítőnek anti-aging azaz fiatalos erőt konzerváló, megfiatalítóként ismerték, sokrétű hatását újabb kutatások igazolják.

A Cordyceps sinensis bizonyos hernyófajok bábjaiban növekszik amelyek a Himalájában és néhány más magashegységben élnek csak.

Annyi bizonyított kedvező egészségügyi hatása van a szabadon termő gombának, hogy a nagykereskedelmi ára évekkel ezelőtt elérte a 77.777 USD / kg szintet ami több mint 23 Millió Ft / kg-nak felel meg.

Mikor kifejlesztették a mesterséges szaporítást, termelést, kiderült, hogy a  kultiváció során termelt gomba hatásaiban messze elmarad vadon élő társaitól. Ezért ma már oxigénhiányos környezetben termesztik. Magashegységet kell imitálni ezért kiszívják a levegőt/oxigént a sátorból, mert fejlődése során neki is meg kell küzdeni küszködni a körülményekkel, különben nem termelődik benne a sok értékes hatóanyag (pl.: kordiceptin).

Régebben a Reishi volt a leggyakrabban alkalmazott faj a gyógygombák közül, mert vitathatatlan az immunerősítő hatása kimagaslik. Ma már a cordyceps átvette a vezető szerepet, vitalizáló hatása miatt egyre szélesebb körben használják.

Összetevők

bio szárított Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis): 0,06 g/ml,
Glicerin: 0,9 g/ml

Hatóanyagok mennyisége a napi adagban (3 ml)

Cordyceps sinensis kivonat: 0,18 g, 85 % poliszacharid tartalommal: 0,15 g

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Tápanyagértékek 100 ml
Energiatartalom (kj/kcal) 1590/380
Zsír (g) 1,1
Telített zsírsavak (g) 1,03
Szénhidrát (g) 92,3
 • ebből cukor (g)
0,12
Fehérje (g) 0,11
Konyhasó (g) 0,35
0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása
   Cardio 200 ml

   20% kedvezmény

   2 db 200 ml-es termék vásárlása esetén

   Weboldalunk sütiket használ.

   Kérjük, olvassa el nyilatkozatainkat weboldalun további használatához!