Cordyceps (60 ml)

Energy, Geronto

A cordyceps vagy kínai hernyógomba hatása sokrétű. kiemelkedik közülük betegségmegelőző és vitalizáló hatása. Energetizál, oxigenizál és javítja az életminőséget.

További információk

Célcsoport

Ezt a gombát tartalmazza

Ennél a betegségnél segít

, , ,

Kiszerelés

Nyilvántartási szám

1771/1/NM/2020 NÉBIH ÁTI

5 980 Ft

Készleten

A cordyceps vagy kínai hernyógomba hatása sokrétű. kiemelkedik közülük betegségmegelőző és vitalizáló hatása. Energetizál, oxigenizál és javítja az életminőséget. Önállóan és keverékekben egyre szélesebb körben alkalmazott nagyon erőteljes gyógygomba.

Az összetevők közül az adenozin az amit a cordyceps jelentősebb mértékben tartalmaz.

Talán mindenki hallott már arról, hogy sejtjeink mitokondriumaiban az ATP az energia szolgáltatója. Minél több ATP-vel rendelkezünk annál energikusabbak vagyunk. Az adenozin trifoszfát molekulát nagy mennyiségben szinte készen kapja a szervezetünk a cordyceps gombában jelen levő adenozin molekulából, ezért ennek a gyógygombának a legerőteljesebb az energetizáló hatása, leghamarabb látható a változás az energiaszintben.

Káros mellékhatások nélkül, hosszú ideig adható.

A cordyceps főbb előnyei kutyák számára:

Adaptogén – Erősíti a szervezet stressztűrő képességét. Olyan mint egy motor teszter. Felkutatja a gyenge pontokat és ott segít ahol leginkább kell. (Reishi is ilyen.)

Immune booster – hatásosan erősíti az immunrendszert, de hatásos autoimmun betegségek esetén is, amikor a szervezet önmaga ellen fordul az immunrendszer túlműködése miatt.

Tüdő és felső légúti problémák esetén nagyszerű erősítő, csökkenti a gyulladásokat.

Vese – szinte minden vese probléma esetén javít, nedves ételbe keverve szívesen fogyasztják.

Vitalitás – gyengeség, sorvadások esetén. Oxigenizál, azaz oxigénnel látja el a szervezetet, az agyat is. az általános életerő visszaszerzésére a legjobb. Roborál.

Sport és munkakutyák tevékenysége mérhetően javul.

Daganatos megbetegedések – a daganatok kialakulásának megelőzésében kiemelkedő, az immunrendszer támogatásával sokrétűen küzd a daganatos betegségek ellen.

A vércukor normalizálása és a vérzsírok kiegyensúlyozása

Csont – Cordyceps – ez beépül, javítja a csontépülést, a csontvelő működését.

Tesztoszteron stimuláns

 

A cordyceps ritka és nagyon erőteljes gomba.

Évszázadokon keresztül a tradicionális kínai medicinában a cordycepset hatásos immunerősítőnek anti-aging azaz fiatalos erőt konzerváló, megfiatalítóként ismerték, sokrétű hatását újabb kutatások igazolják.

A Cordyceps sinensis bizonyos hernyófajok bábjaiban növekszik amelyek a Himalájában és néhány más magashegységben élnek csak.

Annyi bizonyított kedvező egészségügyi hatása van a szabadon termő gombának, hogy a nagykereskedelmi ára évekkel ezelőtt elérte a 77.777 USD / kg szintet ami több mint 23 Millió Ft / kg-nak felel meg.

Mikor kifejlesztették a mesterséges szaporítást, termelést, kiderült, hogy a  kultiváció során termelt gomba hatásaiban messze elmarad vadon élő társaitól. Ezért ma már oxigénhiányos környezetben termesztik. Magashegységet kell imitálni ezért kiszívják a levegőt/oxigént a sátorból, mert fejlődése során neki is meg kell küzdeni küszködni a körülményekkel, különben nem termelődik benne a sok értékes hatóanyag (pl.: kordiceptin).

Régebben a Reishi volt a leggyakrabban alkalmazott faj a gyógygombák közül, mert vitathatatlan az immunerősítő hatása kimagaslik. Ma már a cordyceps átvette a vezető szerepet, vitalizáló hatása miatt egyre szélesebb körben használják.

Összetevők

bio szárított Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis): 0,06 g/ml,
Glicerin: 0,9 g/ml

Hatóanyagok mennyisége a napi adagban (3 ml)

Cordyceps sinensis kivonat: 0,18 g, 85 % poliszacharid tartalommal: 0,15 g

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Tápanyagértékek 100 ml
Energiatartalom (kj/kcal) 1590/380
Zsír (g) 1,1
Telített zsírsavak (g) 1,03
Szénhidrát (g) 92,3
 • ebből cukor (g)
0,12
Fehérje (g) 0,11
Konyhasó (g) 0,35

Vásárlói tapasztalat: Immun Max és Tumor készítmények általi jelentős javulás 2 kutya életében

Kedves Doktorúr, Szeretném megosztani Önnel a gyógygomba szedése során szerzett tapasztalatainkat. Két 10 év feletti kutyusunk van, az egyiküknek emlődaganata van, a másik pedig egy babézia fertőzés következtében többféle problémától is szenved évek óta. Már az első 200 ml-es Immun Max és Tumor nevű készítmények után is jelentős változást tapasztaltunk...

Vásárlói tapasztalat: 10 éves vizsla gyógyulásában segítség

Üdvözlöm! Szeretnénk megköszönni,10 éves vizslánk nevében is a Tumor gyógygomba kivonatot. Mastocytoma daganata van 3 helyen. 2 hete átesett egy úgynevezett Elektro-kemoterápián aminek a következménye elég ronda sebek a daganat helyén.Ez a termék segítséget nyújt számára abban,hogy könnyebben eltudja viselni a fájdalmat.Valamint hihetetlen módon nem lett áttéte több mint 1...

Vásárlói tapasztalat: Angol bulldog allergiás bőrgyulladásból való gyógyulásának látványos kezdete

Snupy angol bulldog több mint 2 éve szenved allergiás bőrgyulladástól, a mellékelt fotókon jól láthatók a gyulladásos területek, fertőzés, kopaszodás. Ami nem látszik az a gyötrő viszketés. 2020 október 9.-én láttam először Snupyt a fotókon látható állapotban. Snupy is többek között allergiás volt a csirkehúsra. Nekem ez a kedvencem. El...

Cikkünk a Tudástárban: Cardio

Az immunrendszer működését elősegítő gyógygombák kedvező hatással vannak a szív és érrendszeri, keringési betegségekre is. Ezen betegségek rizikó faktorai az helytelen táplálás, túlsúly vagy elhízás, kevés mozgás, következményei a cukorbetegség, magas vérnyomás, emelkedett vérzsírszint és az érelmeszesedés. Legalábbis emberben. Míg kutyák, macskák esetében is gyakori a magas vérnyomás, és a...
0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása
   Cardio 200 ml

   20% kedvezmény

   2 db 200 ml-es termék vásárlása esetén

   Weboldalunk sütiket használ.

   Kérjük, olvassa el nyilatkozatainkat weboldalun további használatához!