Karácsonyi akció

-20%

bármelyik 2 termék vásárlása esetén

Cordyceps (100 ml)

Energy, Geronto

A cordyceps főbb előnyei kutyák számára:

Adaptogén – Erősíti a szervezet stressztűrő képességét. 

Immune booster – hatásosan erősíti az immunrendszert, de hatásos autoimmun betegségek esetén is.

Tüdő és felső légúti problémák esetén nagyszerű erősítő, csökkenti a gyulladásokat.

Vese – szinte minden vese probléma esetén javít, nedves ételbe keverve szívesen fogyasztják.

Vitalitás – gyengeség, sorvadások esetén. Oxigenizál, az általános életerő visszaszerzésére a legjobb. Roborál.

Sport és munkakutyák tevékenysége mérhetően javul.

Daganatos megbetegedések –  az immunrendszer támogatásával sokrétűen küzd a daganatos betegségek ellen.

A vércukor normalizálása és a vérzsírok kiegyensúlyozása

Csont – javítja a csontépülést, a csontvelő működését.

Tesztoszteron stimuláns

 

További információk

Célcsoport

Ezt a gombát tartalmazza

Kiszerelés

Ennél a betegségnél segít

, , ,

Nyilvántartási szám

1771/2/NM/2020 NÉBIH ÁTI

8 970 Ft

3 készleten

A cordyceps vagy kínai hernyógomba hatása sokrétű. kiemelkedik közülük betegségmegelőző és vitalizáló hatása. Energetizál, oxigenizál és javítja az életminőséget. Önállóan és keverékekben egyre szélesebb körben alkalmazott nagyon erőteljes gyógygomba.

Az összetevők közül az adenozin az amit a cordyceps jelentősebb mértékben tartalmaz.

Talán mindenki hallott már arról, hogy sejtjeink mitokondriumaiban az ATP az energia szolgáltatója. Minél több ATP-vel rendelkezünk annál energikusabbak vagyunk. Az adenozin trifoszfát molekulát nagy mennyiségben szinte készen kapja a szervezetünk a cordyceps gombában jelen levő adenozin molekulából, ezért ennek a gyógygombának a legerőteljesebb az energetizáló hatása, leghamarabb látható a változás az energiaszintben.

Káros mellékhatások nélkül, hosszú ideig adható.

A cordyceps főbb előnyei kutyák számára:

Adaptogén – Erősíti a szervezet stressztűrő képességét. Olyan mint egy motor teszter. Felkutatja a gyenge pontokat és ott segít ahol leginkább kell. (Reishi is ilyen.)

Immune booster – hatásosan erősíti az immunrendszert, de hatásos autoimmun betegségek esetén is, amikor a szervezet önmaga ellen fordul az immunrendszer túlműködése miatt.

Tüdő és felső légúti problémák esetén nagyszerű erősítő, csökkenti a gyulladásokat.

Vese – szinte minden vese probléma esetén javít, nedves ételbe keverve szívesen fogyasztják.

Vitalitás – gyengeség, sorvadások esetén. Oxigenizál, azaz oxigénnel látja el a szervezetet, az agyat is. az általános életerő visszaszerzésére a legjobb. Roborál.

Sport és munkakutyák tevékenysége mérhetően javul.

Daganatos megbetegedések – a daganatok kialakulásának megelőzésében kiemelkedő, az immunrendszer támogatásával sokrétűen küzd a daganatos betegségek ellen.

A vércukor normalizálása és a vérzsírok kiegyensúlyozása

Csont – Cordyceps – ez beépül, javítja a csontépülést, a csontvelő működését.

Tesztoszteron stimuláns

 

A cordyceps ritka és nagyon erőteljes gomba.

Évszázadokon keresztül a tradicionális kínai medicinában a cordycepset hatásos immunerősítőnek anti-aging azaz fiatalos erőt konzerváló, megfiatalítóként ismerték, sokrétű hatását újabb kutatások igazolják.

A Cordyceps sinensis bizonyos hernyófajok bábjaiban növekszik amelyek a Himalájában és néhány más magashegységben élnek csak.

Annyi bizonyított kedvező egészségügyi hatása van a szabadon termő gombának, hogy a nagykereskedelmi ára évekkel ezelőtt elérte a 77.777 USD / kg szintet ami több mint 23 Millió Ft / kg-nak felel meg.

Mikor kifejlesztették a mesterséges szaporítást, termelést, kiderült, hogy a  kultiváció során termelt gomba hatásaiban messze elmarad vadon élő társaitól. Ezért ma már oxigénhiányos környezetben termesztik. Magashegységet kell imitálni ezért kiszívják a levegőt/oxigént a sátorból, mert fejlődése során neki is meg kell küzdeni küszködni a körülményekkel, különben nem termelődik benne a sok értékes hatóanyag (pl.: kordiceptin).

Régebben a Reishi volt a leggyakrabban alkalmazott faj a gyógygombák közül, mert vitathatatlan az immunerősítő hatása kimagaslik. Ma már a cordyceps átvette a vezető szerepet, vitalizáló hatása miatt egyre szélesebb körben használják.

Összetevők

bio szárított Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis): 0,06 g/ml,
Glicerin: 0,9 g/ml

Hatóanyagok mennyisége a napi adagban (3 ml)

Cordyceps sinensis kivonat: 0,18 g, 85 % poliszacharid tartalommal: 0,15 g

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Tápanyagértékek 100 ml
Energiatartalom (kj/kcal) 1590/380
Zsír (g) 1,1
Telített zsírsavak (g) 1,03
Szénhidrát (g) 92,3
  • ebből cukor (g)
0,12
Fehérje (g) 0,11
Konyhasó (g) 0,35

Cikkünk a Tudástárban: Cardio

Az immunrendszer működését elősegítő gyógygombák kedvező hatással vannak a szív és érrendszeri, keringési betegségekre is. Ezen betegségek rizikó faktorai az helytelen táplálás, túlsúly vagy elhízás, kevés mozgás, következményei a cukorbetegség, magas vérnyomás, emelkedett vérzsírszint és az érelmeszesedés. Legalábbis emberben. Míg kutyák, macskák esetében is gyakori a magas vérnyomás, és a...

Vásárlói tapasztalat: Tumor nevű termékünk szerepe egy westi kutya gyógyulásában

Tisztelt Doktor Úr! Ha megengedi szeretnék Önnek beszámolni így ismeretlenül a Tumor nevezetű készítményének rövidtávú hatásáról. 2020.11.02-án hétfőn vásároltam végső elkeseredésemben Önöktől kis Westi kutyámnak a fent említett cseppeket. Kiskutyámon 2020.08.21-én simogatás közben észrevettem, hogy megnagyobbodott a pajzsmirigye. Rögtön elvittem a Doktornéninkhez (homeopata állatorvos) rögtön mondta valószínű leukémiás Sunny. Nagyon...

Cikkünk a Tudástárban: Obese – elhízás

A Naja Forest hazai előállítású humán készítménye a Maitake és Mandula folyékony  gomba kivonatot tartalmaz 100%-ban bio és hatásosan segít inzulin rezisztencia, magas vércukorszint esetén. Gyógyszerek nélküli természetes megoldás. Ugyanezen szigorú szabványok szerint készült bio gombakeverékeket hatásosan alkalmazzuk kutyák egészségének megóvása, visszaállítása érdekében. Az Obese nevű termék Maitake, Mandula és...

Cikkünk a Tudástárban: Allergia

Allergia esetén az emberrel ellentétben ahol is a felső légzőszervi hurutos tünetek dominálnak, kutyán a leggyakoribb a bőrtünetek előfordulása. Az állat megállás nélkül nyaldossa, harapdálja, kaparja az érintett területet, ezért a megjelenő tüneteket elsősorban saját magának okozza a kutyus, ugyanis viszket. Tehát a vezető ok a viszketés, és a folytonos...
0

Weboldalunk sütiket használ.

Kérjük, olvassa el nyilatkozatainkat weboldalun további használatához!