Akció!

Artemis 100 ml PerNaturam

Lyme-kór, leishmaniózis, babézia, Ehrlichiosis esetén az immunrendszer megerősítése

15 000 Ft

Immunrendszer stabilizálása kutyáknak egysejtűvel való fertőzés esetén (Lyme-kór, Leishmaniózis, Babéziózis, Ehrlichiosis), de bélférgesség esetén is javasoljuk a használatát.

Csak 2 maradt készleten

További információk

Az Artemis hatóanyagai: az egynyári üröm és az erdei mácsonya – keserűen fűszeres keverék az immunrendszer támogatására a test belsejében lévő borrelia (Lyme-kórt terjesztő) és egysejtű kórokozók fertőzése esetén.
Egyre több kutya szenved Lyme-kórtól vagy olyan betegségektől, amelyeket egysejtű organizmusok okoznak a szervezetében, mint például leishmaniózis, babézia, vérzéses kullancsláz(Ehrlichiosis). Ritkán sikeres kezelni ezeket a betegségeket az ismert antibiotikumokkal, ezért fontos a növényi eredetű, azaz tisztán természetes hatóanyagok használata is a test és a kutya immunrendszerének megerősítése érdekében.

Az egynyári üröm (Artemisia annua) az artemisinin anyagot tartalmazza, mely természetes féreghajtó is. Kínában a növényt évtizedek óta sikeresen alkalmazzák a szintén egysejtű kórokozó, a malária ellen, melyet a WHO is javasolja. A kutyákkal kapcsolatos tapasztalatok azt mutatják, hogy az egysejtűek elleni védekezésben is sikert lehet velük elérni.  Az erdei mácsonyát (Dipsacus fullonum) évtizedek óta használják a Lyme-kór ellen, gyakran nagy sikerrel, ahol az antibiotikum-kúrák már nem tudtak segíteni.

Mikor javasoljuk a használatát?

 • Borrelia (Lyme-kórt terjesztő) és egysejtű kórokozók fertőzése esetén, a gyógyszeres kezelés kiegészítéseként
 • Bélférgességkor

A termék nem tartalmaz szintetikus adalékanyagokat, tartósítószert, ízfokozót, színezéket, kizárólag 100%-ban természetes összetevőket.

Adagolási javaslat (kutya súlyához igazítva/nap):
Kutya méretétől függően adj 2-5 ml-t az eledelébe csepegtetve

Mennyi ideig adhatod?
3-4 héten keresztül naponta

Figyelem! A termék takarmány-kiegészítő és nem helyettesíti az esetlegesen szükséges állatorvosi kezelést! Nagyon fontos pl. babesiosis esetén mihamarabb szakszerű  állatorvosi kezelésben részesíteni az állatot. Artemis-t a heveny szakasz lezajlása után javasoljuk.

Összetevők: egynyári üröm (Artemisia annua) és erdei mácsonya (Dipsacus fullonum) kivonat, 30% alkohol

Analitikai összetevők: Nyersfehérje 0,7%, zsírtartalom 0,5%, nyershamu 0,53%, nyersrost 1%, nedvesség 93%. Minden összetevő természetes eredetű.

0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása

   Weboldalunk sütiket használ.

   Kérjük, olvassa el nyilatkozatainkat weboldalun további használatához!