A HerbalVet bio gyógygomba kivonatról

beteg kutyaMiért nem szedtek nagyszüleink gyermekkora idejében ‘szokásos’ élelmiszer kiegészítőket és vitamintablettákat az emberek?

A válasz nagyon egyszerű. Azért mert az ételben benne volt a szükséges vitamin és ásványi anyag tartalom. Sajnos korunk az élelmiszerek kiüresedésének kora.

Van néhány csontsebész virtuóz ismerősöm, lenyűgöz a tudásuk.

Nekem meg még röntgen gépem sincs.

– Hát akkor mivel foglalkozol?

– Én inkább a krónikus belgyógyászati panaszokra specializálódok.

Amikor egy kutyának megfakul a szőre a szeme fénytelenné válik, többnyire azt mondják megöregedett. Gyakran olyan hirtelen öregedett meg.

Én kétlem. A legtöbb esetben az ilyen ‘öregség’ hátterében krónikus gyulladásos folyamatok, ásványi anyag vagy vitaminhiány áll, tehát megborult az anyagcseréje.

A címben feltett kérdést továbbgondolva nagyszüleink idejében a kutyáknak sem volt az allergia vagy a daganat divatos betegség. Túltenyésztett fajtákat tartunk? Mi változott még azóta házi kedvenceink tartása körében?

Alapvetően két dolog: a mozgás és a táplálás, de a táplálás biztosan.

beteg kutya2

Amíg a gazdik szép színes zacskókba csomagolt száraztápot, drazsét vásárolnak kedvencüknek és friss állati belsőségek, hús helyett ezzel etetik őket, addig a helyzet marad változatlan vagy súlyosbodik, de a folyékony bio gyógygomba kivonatok egészen kivételes hatása miatt ezeknek a termékeknek helye van a piacon. Minden zsák száraz táp mellé képzelj oda egy üveg HerbalVet bio gyógygombát és többé kevésbé helyreáll a rend.

Akkor miért veszik a gazdik a száraz tápot? Különben is a legtöbb állatorvos is ezt ajánlja. Különben is az én kutyám már antiallergén, csirkementes, mindenmentes tápot eszik.

Ezekre a kérdésekre is van válasz ami már szétfeszíti egy blog kereteit, de az igazi ok a kényelem. A tápos zacsit csak kinyitom, sokáig eláll, időnként feltöltöm a kutya tálját és kész.

A “Szívem, adtál enni a kutyának?” kérdésre a válasz 5 másodperc és igen. Korunkban kinek lenne ideje otthon külön főzőcskézni még a kutyának, cicának is?

A HerbalVet bio gyógygomba kivonatból egy evőkanálnyit beleönteni házi kedvencünk táljába ugyanennyi ideig tart és biztosak lehetünk benne, hogy ugyan az optimálistól még mindig messze vagyunk, de a legtöbb hiányzó alkotórészt pótoltuk és a tápetetés nyilvánvaló káros hatásainak megjelenését kitoltuk 3-4 évről mondjuk 8-12-re. Egy kutya életében azért ez nagyon nagy különbség!

Megszerzem most!

0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása

   Weboldalunk sütiket használ.

   Kérjük, olvassa el nyilatkozatainkat weboldalun további használatához!