Obese – elhízás

A Naja Forest hazai előállítású humán készítménye a Maitake és Mandula folyékony  gomba kivonatot tartalmaz 100%-ban bio és hatásosan segít inzulin rezisztencia, magas vércukorszint esetén. Gyógyszerek nélküli természetes megoldás.

Ugyanezen szigorú szabványok szerint készült bio gombakeverékeket hatásosan alkalmazzuk kutyák egészségének megóvása, visszaállítása érdekében.

Az Obese nevű termék Maitake, Mandula és Codyceps gyógygombák egyenlő arányú keveréke.

A kutya ragadozó ősökkel rendelkezik. A természetben étrendjében elenyésző mértékben szerepel a szénhidrát, főként annak könnyen fermentálódó rövidláncú formája.

A néhány ezer éve domesztikált kutya hatalmas változásokon ment és megy keresztül folyamatosan, de az évmilliók alatt kialakult tápanyagcsatorna, az emésztés, felszívódás és anyagcsere folyamatai nem képesek követni ezeket a változásokat.

 Nagy és kisebb városainkban közterületen egyébként is csak kivételes helyeken szabadon ereszthető, ezért szinte mindig pórázon sétáltatott jobb  esetben kis kabátkában hiszen állandóan meleg lakásban tartott ebek mozgásigénye – ezt könnyű belátni –  nincs kielégítve. Hadd emlékeztessek, hogy a természetben a ragadozók étkezését minden esetben egy nagyon hatásos cardio-fittness program vezeti be, nevezetesen a prédaállat üldözése, elejtése, ami bizony nem is minden esetben jár sikerrel.

Még ideális táplálás esetén is lehet számítani kutyusunk kigömbölyödésére ilyen esetben, a jutalomfalatkák, a nem kellően végiggondolt  étrend még akár némely  kutyatáp magasabb szénhidrát tartalma már bizony házi kedvenceink esetében is a magas vércukorszint, inzulin intolerancia, cukorbetegség kialakulását eredményezi egyre gyakrabban.

A lerakódott túlzott mennyiségű zsigeri zsírtól megszabadulni a szedatív életstílustól újra energikussá alakulni kutyánk számára már nem elég megváltoztatnunk a diétáját, ami szükséges de nem elégséges feltétel hanem hathatósan támogatnunk kell az anyagcserét. A maitake és mandula gomba kivonatok a májműködés hathatós támogatásával a túlzott szénhidrátfogyasztás káros következményeinek felszámolásában, míg a Cordyceps  az aktívabb, sportosabb életstílus újra kialakításában játszik szerepet elsősorban. A cordyceps nem véletlenül az élsportolók étrendjének része,  amolyan legális doppingszerként ismert. Nem mellesleg mindhárom gomba az immunrendszer erőteljes támogatója.

Előfordulhat, hogy elkezdjük adni kutyánknak a cordyceps tartalmú gyógygomba készítményt és pont a fordítottja történik annak amit várnánk. Nemhogy energikusabb nem lett hanem kimondottan aluszékonyabb mióta a cordyceps-et eszi. Ebben az esetben is a gomba pozitív hatással van az egészségre csak sokkal nagyobb a baj, mint gondoltuk. Súlyos gyulladásos folyamat zajlik s a gomba ennek gyógyulását segíti elő.

Nagyobb műtétek után a rekonvaleszcencia időszakában is szoktunk cordyceps gombát adagolni, gyorsabb a felépülés tőle, de az első hetek szinte félálomban telnek, minden energia a gyógyulást szolgálja.

 

Mire ajánlom tehát ezt az elhízásra keresztelt gyógygomba keveréket?

 • Elhízott kutyák karcsúbbá, eltunyult kutyusok energikusabbá válását persze megfelelő étrend és mozgás mellett. segíti.
 • Magas vércukorszint, inzulin intolerancia esetén.
 • Egyéb anyagforgalmi betegségek, máj, hasnyálmirigy, vese paraméterek
 • Betegség, műtét utáni legyengült állapotok esetén kitűnő ( fokozatosan emelkedő adagban)
0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása

   Weboldalunk sütiket használ.

   Kérjük, olvassa el nyilatkozatainkat weboldalun további használatához!