Lymphoma protokoll

D. Alexandra kérdése

Kedves Doktor Úr!

Szeretném a segítségét kérni a megfelelő gyógygomba kombó választásban. Nagy B-sejtes limfomás kutyának, aki intravénás COPA kemoterápiát kapja. Víz 0-24 órában mindig tiszta, elérhető, viszont a táplálkozással kapcsolatban esetleg tudna valami tuti tippet? 5 évig barfoztunk, a kemo miatt már inkább főzök, de nem kap szénhidrátot, csak húst, belsőséget meg húsos csontokat, amit a barf engedélyez (azt nem főzöm, csak átmosom forró vízzel, hogy ne szilárduljon meg a csont szerkezete). Cukkinit szokott kapni rostnak meg szőrös nyúl fülét. Így jó vagy kell valami változás?

Előre is köszönöm szépen!

 

Dr. Varga Miklós, HerbalVet válasza
 

Kedves Alexandra!

Daganatos kutyáknak alapesetben a Tumor terméket ajánlom, ami 5 féle gomba keveréke. Az adag 10kg-onként 1ml, +1ml. Tehát pl. 25kg-os kutyának 3,5ml/nap. Mivel éppen kemoterápiás kezelést is kap ezt az adagot javaslom megduplázni, a második ugyanekkora adagot a Metabolic készítményből javaslom. Tehát pl 20 kg-os kutyának 3ml/nap,  30 kg-os kutyának 4ml/nap mindegyik termékből külön, külön.

Az említett daganattípus esetén többféle gyógygombával is vannak kedvező tapasztalatok, az általam ajánlott termékek gombakeverékek, egymás hatásait felerősítve hatnak. Igen, tetszik amit ír. A belsőségre alapozott étrend tökéletes. Ne nyersen, ne is főzve, lobogó forró vízben 20-40 másodpercre. A nyúl füle jó 🙂 a cukkini tökféle, nem a legjobb, de ha külön kapja, ok. Almát, körtét, répát, fehérrépát, zellert, céklát végülis sokféle zöldséget, gyümölcsöt akár cukkinit adhatnak neki, a lényeg, hogy ne beledolgozva az ételbe, hanem külön. Egy egész sárgarépával eljátszik, ha estére elfogy, egészségére, de ha akarja, tudja kikerülni.

Jobbulást a kutyának! Víz mindig legyen előtte. Táplálkozásra javaslom még, hogy fordítsanak figyelmet. Szénhidrátot és iparilag feldolgozott ételeket (száraztáp!) kerüljék!

0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása

   Weboldalunk sütiket használ.

   Kérjük, olvassa el nyilatkozatainkat weboldalun további használatához!