Tumor és egyéb HerbalVet Bio folyékony Gyógygomba kivonatok

Minden zacsi száraztáp mellé kellene venni egy HerbalVet Gyógygombakivonatot, hogy a kutyának is legyen esélye.

Ez a blog itt hallható: https://youtu.be/tKzk7x0D03Y

Manapság a városi kutyatartók egyre nagyobb számban szembesülnek krónikus kutyabetegségekkel. Daganatok, allergiák, cukorbetegség követelnek kiemelt figyelmet és sajnos egyre fiatalabb korban. Ma a kutyák 30%-a szenved daganatos betegségben valamikor élete folyamán. A kutyák 1-4%-a cukorbeteg.

Az emberhez hasonlóan a természettől eltávolodott életritmusban élő lakásban tartott, száraztáppal etetett állatok gazdáikhoz hasonló ún. urbanizációs betegségekben szenvednek.

Az elmúlt 100 évben gyökeresen megváltozott a kutyák étrendjének összetétele, kutyatápboltok tömege csinos haszonnal hatalmas forgalmat generál. A gazdi olyan tanácsokat kap ami a még drágább tápok irányába tereli figyelmét, és nemcsak a kereskedőktől, de a gazditársak a tenyésztők sőt még az  állatorvosok többsége is a “jó minőségű’’ tápot ajánlja. Aztán újra ugyanott kötünk ki, a drágább táppal is érthetetlen allergiás tünetek alakulnak ki újra és újra. Valljuk be kutyánk már nem az a jókedvű,  ugri bugri állat aki volt még egy-két éve is, lehetne kicsit vékonyabb is, és mintha az utóbbi időben kicsit megöregedett volna. Még kutyaévekkel számolva sem öreg pedig. Sosem lesz vége a rendszeres látogatásoknak az állatorvosnál?  Vagy miben bízhatunk? Lesz másik kutyánk? De ha az a másik is ugyanebben a lakásban esetleg egy más típusú száraztáppal etetve jó eséllyel ugyanitt fog kikötni, igaz csak 5-6 éves korában.  Ha szerencsém van 8-9?

Az állatorvosi rendelőkben kemoterápiával gyógyítják a rákot egyre szebb eredményekkel, az allergiát többnyire szteroidokkal kezelik. A szteroid kezelésnek hála a viszketést mintha elvágták volna. Sajnos csak egy ideig. Az ún allergének kerülése pl csirkeallergia esetén a csirkés tápok kerülése is egy spiral vagy örvény, ami húz lefelé.

Mi Bio Gyógygombakivonatokat készítünk kisállatoknak. ezekre a problémákra kínálunk választ. Sok reménytelennek látszó áttétes tumorral érkező kutyának sikerült javítani az életminőségét látványosan és meghosszabbítani az életét.

Mottónk szerint minden száraztáp mellé kellene venni egy HerbalVet Gyógygombakivonatot, hogy a kutyának is legyen esélye.

Kevesen jutnak el BARF-os kutya etetéshez amit szintén tudni kell hogyan is kell igazán jól csinálni hosszútávon.

Mi  a HerbalVet rendelőben nem a betegséget gyógyítjuk. Elhatároztam ebben a szövegben nem használok szakmai látványelemeket mint neurovascularisatio vagy apoptotikus hatás. Most a kiskedvencek tulajdonoaihoz szólok. Legyen elég annyi, hogy ha ‘’kisiklik’’ a kutya immunrendszere akkor nem képes megbirkózni a környezet terheivel, különféle hatásokra különféle betegségek alakulnak ki, mert nem tud kellő eréllyel védekezni a meggyengült immunrendszer. A gyógygombák a rendkívül bonyolult immunrendszer működését támogatják, hogy az eb szervezete önmaga legyen képes legyőzni a kórt.

Embereken az életmódváltozások a 70-es évektől látványosan emelkedő szívinfarktus és rákjárványok okozói. ezekhez a 2000-es években új típusú, egyre népszerűbb betegségek is társultak mint pl. az autizmus vagy az Alzheimer kór. Ezeket az emberek áldozatok, őket nem hibáztatja senki és nem is hibáztathatja, pedig nagy valószínűséggel életmód betegségekkel állunk szemben amit a táplálkozás, mozgáshiány és a környezetterhelések okoznak pl elektroszmog. Ugyanez a helyzet a kisállatokkal. A megváltozott környezet kihívásai megváltozott, eddig fel nem ismert válaszokat igényelnek. A gazdikat a kialakult helyzetért egyáltalán nem terheli felelősség. Nemhogy a széles közvélemény nem értesült róla, de tudományos (szakmai) körökben sincs teljes egyetértés a gyógygombák használatának értékéről, értelméről.

Mondok egy-két példát. A tumor az már a miért hagytuk, hogy így legyen kategória. Nagyon gyakran még ebben az esetben is nagyon látványos a változás.

Lassie megérkezett rendelőnkbe 2022 május 12-én vérző seb volt a kan kutya emlődaganatán. Az egyik combján is volt már régóta daganat, s több helyen máshol kisebb csomók. A combon lévő daganat miatt  korábban egy másik rendelőben le akarták vágni a lábát. Akkor még nem volt ilyen nagy emlődaganata. A tulajdonos azt kérte, ha le kell vágni a hátsó lábát, inkább altassuk el örökre. Aznap egy nagy üveg Tumor gyógygombával és egy egy hét múlvára szóló időponttal mentek haza. Egy hét múlva leoperáltam az emlőgadanatot. Azt követően  4 nap múlva kíváncsian vártam az első kontrollra, mikoris a tulajdonos elmondása szerint Lassie élénkebb mint a műtét előtt, érdeklődő, és sokkal fiatalabbnak látszik mint néhány hete. 11 napja ette ekkor a Tumor gyógygomba készítményünket!

Hát ez remélhető jó esetben. Természetesen vannak túl későn érkező olyan súlyos esetek akik már nem mutatnak javulást. Ameddig az immunrendszer ébreszthető addig van remény függetlenül a daganat típusától, helyeződésétől, fajtájától, semmi sem reménytelen bár van túl későn érkező páciens ahol minden segítség sikertelennek bizonyul. Lassie esetében a tulajdonosok úgy döntöttek, hogy nem akarnak kemoterápiás kezelést, sőt sajnos kórszövettani diagnózisra sem költenek, az operáción kívül a Gyógygombakészítményekben van minden reményük és ráfordításuk.

Mesélhetném a melanomás vizslát akinek az 1-2 hónapos túlélési esélyeit sikerult eddig másfél évre változtatni és még köszöni szépen ma is jól van.

Cinkó a Forl-os cica a Metabolic készítmény fogyasztásának kezdetétől 1-2 hét múlva már evett olyan ropogós falatkákat amiket 2-3 éve nem. A Forl azaz fogfelszívódási zavar súlyos fájdalmas ínygyulladással és a fogak lassú fájdalmas felszívódásával jár. Ismeretlen oktanú egyik leggyakoribb macskabetegség ma, a macskák 20-70%-át érinti a kór. Erre mondom, hogy ennek a kórformának a kialakulása se nem genetikus, se nem idiopatikus (ez talán a nem tudom tudományos neve) hanem az immunrendszer elégtelen működésének következménye. Semmilyen tudományos tényekkel, kísérleti kutatásokkal alátámasztani nem tudom ezt a véleményem kizárólag tapasztalatokkal. A tapasztalat egy szó: Hat. Nekem ennyi elég is. Csak hasson.

Vén mogorva öreg bundás egyszercsak újra ugrabugrál, úgy , hogy el sem hinné az ember ez ugyanaz a kutya mint aki 2-3 hete volt.

Ma Magyarországon, de a világon is egyedülálló és úttörő termékcsalád a HerbalVet gyógygomba termékek. Az első kimondottan  kizárólag kisállatok számára fejlesztett kitinvázmentes folyékony bio gyógygomba kivonat. A ganoderma többezer éve ismert a kínai orvoslásban, mégis az utóbbi évtized hozta meg az átütő elismerést számára a nyugati világban.

A HerbalVet Tumor bio folyékony gyógygomba kivonat a piacon legfeljebb más gyógygomba termékekhez lennének hasonlíthatók, ha lennének. Mivel a kapszulás termékek gomba őrleményt, port tartalmaznak értelemszerűen az összes hatóanyagot is, de sajnos azzal együtt a gomba kitinvázát is. A kitin nem emészthető, a kitinvázba zárt termékek alig szívódnak fel ezért van, hogy a kapszulás termékek hatékonysága csak töredéke a folyékony gomba kivonatokénak. Így is van néhány kitűnő minőségű főként humán célra szánt termék a piacon por formában. Az ún. kétfázisú kivonatolás, a vizes és etanolos frakció használata biztosítja a készítményben a hatóanyagtartalmat és a kitinvázmentességet. A Naja Forest folyékony gyógygomba termékek hatásosságára készült bizonyító erejű tudományos kísérlet. A Tumor gyógygombakeverék 5 féle gyógygombát tartalmaz. Ezek egymással szinergizmusban fejtik ki hatásukat. A szinergista hatás azt jelenti, hogy a gyógygomba összetevők egymás hatását erősítik, potencírozzák. Ez a jól ismert 2+2=5 effektus ami a biológiában ismert, matematikailag értelmezhetetlen. Súlyos daganatos betegségek esetén el szoktunk menni a normál adag kétszereséig is, gyakran másik gyógygomba készítmény egyidejű használatát javasoljuk.

Több mint tíz éve foglalkozom gyógygombákkal, az utóbbi három évben kezdtem a kisállatok számára fejleszteni a HerbalVet termékcsaládot.

Állatorvos vagyok, éltem Angliában, 2010-2012 között szereztem egy természetgyógyász, Naturopath Nutritionist diplomát Manchesterben a CNM-en. (College of Naturopath Medicine) Itt hallottam először ezekről a csoda gombákról. Akkor még sokan összetévesztették a pszichedelikus hatású varázsgombákkal J . Alig valaki hallott  róla akkoriban, de büszkén mondhatom 2018-ban mikor hazatelepültem szembesültem azzal, hogy Magyarországon sokkal nagyobb közfigyelem irányul már a gyógygombákra mint Angliában. Itt sokan ismerik szedik, hisznek benne. Az utóbbi években kezdik nyugaton az állatorvoslásban is emlegetni tudományos szimpóziumokon a titkos csodafegyverként számontartott béta glükánokat. Ezek a gyógygombák legismertebb hatóanyagai.

Emlékszem Angliában beosztott állatorvosként próbáltam a praxisvezető kollégáknak elmagyarázni mire is jó a gyógygomba, javasoltam próbáljuk meg, használjuk. Mindig merev elutasításban volt részem (több helyen is) sőt még olyan is volt, hogy meg is ütöttem érte a bokámat, mert a tulajdonosnak őszintén megmondtam, hogy itt már más nem segíthet, de ha érdekli tudok valamit. Sajnos érdekelte, majd bevitte a főnökhöz, aki rákezdett a szokásos homeopátiával nem lehet gyógyítani szövegre, mert minden ami nem a nagy droggyárak terméke az az a végtelenségig higított hatóanyag nélküli humbug, azaz homeopátia. Varázslás, kuruzslás.

Hát ezt kínálom én most, azzal a különbséggel, hogy sokkal biztosabb vagyok a dolgomban mint akkor voltam és ahogy jönnek az eredmények rájöttem sok fontos dologra.

Kezdetben a daganatterápiában a gyógygombák arról voltak híresek, hogy a mellékhatásokat elviselhetővé teszik, enyhítik, megszűntetik. Ezért volt/lett helyük a kemoterápiák mellett a daganatterápiában. Szerencsére hivatalosan engedélyezve (itt-ott, ez-az a termék) Aztán lassacskán gyűltek a tapasztalatok, amik mutatták, hogy sokkal jobb eredményeket lehet elérni a daganatterápiában gyógygombákkal mint gyógygombák nélkül. Ma meggyőződésem, hogy a siker esélye a legnagyobb, ha együtt használjuk a gyógygombákat a kemoterápiával. (megfelelően nagy dózisban, megfelelően hosszú ideig) Van olyan humán kutatási eredmény miszerint arra a bizonyos daganatra a kemo 40-45%, a gyógygomba 60-65% míg a kettőt együtt alkalmazva 90% volt a gyógyulás aránya. Persze ez nem minden típusra igaz, de alapvetésként elfogadható. Sőt, nagyon figyelemreméltó.

Ma Magyarországon az állatorvos vonalnak nagy szerencséje van a human orvosi vonallal szemben, mert NÉBIH által gyógyhatású termékként hivatalosan regisztrált termékek a HerbalVet gyógygombakivonatok, míg a humán vonal legfeljebb is táplálékkiegészítőként árulhatja ugyanezeket.

Szóval ez egy bio termék, ez egy premium kategóriás termék, ez megkerülhetetlen, mert aki igényes és valódi válaszokat keres a problémára meggyőződésem szerint nem kerülheti meg a gyógygomba adagolását ha van mondjuk egy daganatos kutyája. Mindez most még bevezető áron elérhető.

A gyógygombák nem okoznak mellékhatást. Nemhogy nem okoznak mellékhatást hanem a mellékhatások csökkentésével váltak először ismertté, mint már írtam. Jut eszembe van egy sztorim a gyógygombák okozta kellemetlen mellékhatásról is. Más cég kiváló minőségű bio oroszlánsörény gomba termékét szedte egy ember aki arra panaszkodott, hogy attól fáj a gyomra. Ez könnyen bizonyítható, hiszen sose fáj a gyomra mikor nem szedi, de ha elkezdi szedni a gyomorfájás óramuszerű pontossággal újra megjelenik. Nem értette mi lehet a rossz ebben a termékben. Másoknak bevált. Megkérdezte a gyártót, aki nagyon helyesen azt mondta neki, hogy a bio oroszlánsörény gomba kiváló minőségű, úgyhogy valami hiba inkább az Ön gyomrával lehet, azt kellene megvizsgáltatni. Megfogadván a tanácsot, a vizsgálatot végző orvos gratulált páciensünknek, hogy a gyomorfekély olyan kezdeti szakaszában jelentkezett amikor még nem szokott fájdalmat okozni, viszont sokkal kedvezőbbek a kezelés kilátásai. Ez a példa is megerősítette bennem a hitet. Elfogadtam, hogy ezek az adaptogén csodagombák tényleg a mi érdekünkben dolgoznak.

A Reishi azaz Ganoderma lucidum gyógygombában eddig több mint 400 féle biológiailag aktív pozitív élettani tulajdonságú hatóanyagot azonosítottak. Persze pl a D vitamin egy ezek közül, de ott van még 400 másik mellette! Ilyet nem lehet csinálni szintetikusan (még szerencse) erre csak a természet képes. Így lehet képes harmonizálni a szervezet működését mint adaptogén hatású gomba. Ez azt jelenti, hogy ahol a legnagyobb a szükség, ott a segítség, tehát mindenkiben másként hat. Pl a Reishi tartalmaz béta blokkolóként ható vérnyomáscsökkentő anyagokat, de csak a kórosan magas vérnyomást csökkenti, az alacsony vagy normális vérnyomást nem. Immuntámogató, gyulladásgátló, antihisztamin és ezernyi más hatására most ki sem térek. Erre valók a szakmai közlemények, könyvek.

Ez nem holmi haszontalan vagy óccsó kutya vitamin és nem is kemo vagy szteroid a maga mellékhatásaival, hanem valami egészen más. Az életforma megváltozására adott újszerű válasz.

Ma  a városban, lakásban tartott sok kutyatápot, (vagy kutyakonzervet, kutyaszalámit) fogyasztó mozgáshiányos ebeknek alapvető életvédő gyógyhatású készítménye.

Az még egy szóra érdemes, mire jó, ha a kutyám nem beteg. Megelőzésképpen használni kinek érdemes?

A kellő tágasságú udvaron szabadon szaladgáló BARF étrenden tartott kutyáknak nem feltétlenül szükséges gyógygomba kivonatokat megelőzésképpen etetni. Minden más esetben a törvényszerűen bekövetkező nem kívánatos tünetek megjelenését megelőzi, eltolja egy jóval későbbi életszakaszra.

Itt egy ilyen a kutyám aki nem beteg csekklista. Kérem töltse ki a kérdőívet. Csak ki kell pipálni és a végén a pipákat megszámolni. Nem fogom elkérni az eredményt, nyugodtan lehet őszinte. 🙂

 • Hányszor eszik száraztápot egy héten kedvencem? Egynél nagyobb szám pipa.
 • Hát egyéb iparilag feldolgozott kutyaeledelt? (konzerv, kutyaszalámi?) Egynél nagyobb szám pipa.
 • Lakásban tartott kutya?
 • Sétáltatások ideje? Ön ezzel meg van elégedve? Mármint a séták összidejével és a kutya? Ha nem, pipa.
 • Van túlsúlya?

( Csak húzza végig az ujjait a mellkasán. Ha a bőr alatt könnyen érzni a bordákat, szinte csak a bőr van az ujjai és a borda között, akkor jó a kondíció, ha már látom is minden bordáját, akkor sovány. Mint mindig mindenben vannak kivételek, pl itt agarak.)

 • Hány éves?

( 3 éves korig az eredményből vonjon le kettőt, 5 éves korig egyet, 6 éves kor felett pipa.

 • Állatorvosi kezelések? Ha az utolsó egy évben több mint egyszer volt állatorvosi rendelőben betegség miatt, pipa. Vakcina, féreghajtás nem számol.

Kiertékelés még hiányzik.

Minden termék mellé egy adagoló fecskendőt is csomagolunk és első vásárlóink kapnak egy fuzetet a gombákról, a termékekről, egy igazi Kisokost.

Az adagolás aranyszabálya: A kutya adagja : 10kg-onként 1ml, +1ml .

Tehát 15kg-os kutya napi adagja 2.5ml, míg egy 40kg-os kutya 5ml/nap legyen.

Mottónk: minden zacsi száraztáp mellé kellene adni egy uveg HerbalVet Gyógygombakivonatot, hogy a kutyának is legyen esélye. Miért mondjuk ezt?

A városi kutyatartás legnagyobb ellensége a tápgyártóipar lett. Tálcán kínálja a kényelmes és gyors megoldást egy égető problémára, a mindennapos kutyaetetésre. Egy kutyának külön főzőcskézni olyan, mintha lenne még egy családtag akinek speciáliTumor HerbalVet Gyógygombas diétára van szüksége. Kinek van erre ideje, energiája?

Van egy rossz hírem is az Ön számára. Emlékszik még mikor azt írtam, hogy egyetlen gazdit sem terhel felelősség azért mert ebbe a helyzetbe jutott? Ez így igaz, kivéve Önt, aki ha eljutott idáig az olvasásban akkor már igenis megtudta, hogy lehet tenni, hogy mit lehet tenni. A nem tudás mentesít, a tudás felelősség.

0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása

   Weboldalunk sütiket használ.

   Kérjük, olvassa el nyilatkozatainkat weboldalun további használatához!