Barion Pixel

Tumor HerbalVet Bio Gyógygomba kivonat

Cordyceps, Maitake, Mandula, Reishi, Shiitake

8 591 Ft20 975 Ft

A Tumor készítményünk használatát bármilyen típusú daganat esetén javasoljuk, természetesen súlyos betegség esetén más készítményekre akár egyéb gyógygomba kivonatok együttes használatára is szükség lehet.

További információk

Tömeg N/A
Célcsoport

Ennél a betegségnél segít

Kiszerelés

, ,

Ezt a gombát tartalmazza

, , , ,

Nyilvántartási szám

1775/2/NM/2020 NÉBIH ÁTI

Ez a keverekünk mind az 5 gombafajt tartalmazza kivonat formájában. A tumor készítményünk tumor in general, amolyan bármilyen típúsú daganat esetén javasoljuk a használatát, természetesen súlyos betegség esetén más készitményekre akár egyéb gyógygomba kivonatok együttes használatára lehet szükség ugyanis viszonylag csekély mennyiség jut be a szervezetbe egyes gyógygombákból ebben a formában. Ami mégis igazolja a keverék készítmény használatát az a gombák jól ismert szinergista azaz egymás hatását felerősítő hatása.  A rendkívül bonyolult immunrendszer működését mindegyik egy kicsit más ponton támogatja, erősíti, igy összességében sikeresebben. Kemoterápia mellett is adható, annak mellékhatásait is segít átvészelni.

Legyengült idős szervezetek anyagcseréjének felturbózására kitűnően alkalmas egy jól beállított étrend mellett. Javasolt min 6 hónapos folyamatos adagolás. Ez után lehet látni milyen csodákra is képes ez a gombakeverék. Nem ez a készítmény és még csak nem is a gyógygombák győzik le a rákot hanem a szervezet saját maga az immunrendszer segitségével. A helyes étrend is a bélben élő hasznos baktériumok megerősítésén keresztül fontos immunerősitő hatású hiszen az immunrendszer több mint 7o%-a a bélben található. Fontos tudni, hogy bár a kutya és macska immunrendszere nagyon hasonló az ember immunrendszeréhez, a helyes étrend tekintetében lényeges a különbség. Az ember esetében a kizárólag zöldség és gyümölcs étrend lehet optimális adott esetben, ez kedvenceinkre sosem igaz. Ne felejtsük, hogy ragadozó ősökkel rendelkező állatokról beszélünk. A bélcsatorna hossza, baktériumkolóniája, a felszívódás, az enzimgarnitúra, az anyagcsere nagyon eltér az emberétől.

Ha van egy pocsék véreredményünk és elkezdjük adagolni ezt a készítményt bármilyen okból azaz önállóan vagy egy terápia kiegészítőjeként, ne akarjuk 2-3 hét múlva megismételni a laborvizsgálatot. Ahhoz, hogy a gyógygombák hatásosságát meg tudjuk ítélni 6 hónapos kúra szükségeltetik.

Az első kontroll vizsgálatot 3 hónap után javasoljuk. Mivel a vérképzés is hónapokat vesz időbe nem fogunk reális képet kapni ha türelmetlenkedünk. A vér sejtes átalakulási ciklusa 3 hónap. Minél komolyabb a betegség annál inkább érvényes , hogy időt kell adni. Általában 2-3 hónap után már lehet látni kedvező jeleket, de pl. egy leukémia kezelést még a hat hónap elteltével sem érdemes abbahagyni.

Miért jobb a folyékony gombakivonat a por állagú kapszulánál?

Ezek a gomba kivonatok BIO alapanyagokból előállított, koncentrált hatóanyag tartalmú termékek. 5 ml folyékony gyógygomba kivonat 28-33 db gombapor kapszulának megfelelő hatóanyag tartalommal rendelkezik. A por forma esetén azért is lehet kevésbé hatékony a felszívódás, mert a port úgy állítják elő, hogy a szárított gombát őrlik és töltik a csomagolásba, vagy pl. a kapszulába. Tudni kell a gombákról, hogy a hatóanyagok egy jelentős része a gomba kitinvázán belül található. Azonban a hatóanyagok felszívódását a gomba kitinváza is akadályozza, ugyanis a kutyák emésztőrendszere a kitint nem tudja lebontani, nem rendelkeznek kitináz enzimmel. A gombában lévő hatóanyagokat kétféle kivonatolási eljárással vonják ki: alkoholos és meleg vizes eljárással. A kétféle kivonatolási eljárásnak köszönhetően a gomba kitinvázából szinte 100%-ban kivonják a hatóanyagokat, így a kutya emésztő rendszerébe már kész, feldolgozható formában érkeznek a hasznos anyagok. A termék cukor és alkoholmentes! A gombák esetében nagyon fontos a hiteles, gyártói bio minősítés. A gombák ugyanis kiterjedt micélium hálózatuk révén a növekedés helyén lévő talajból és vízből szivacsszerűen felvesznek MINDENT. A toxikus vegyületek, nehézfémek akadálytalanul bejutnak a gomba micéliumába. Az ellenőrzött bio termesztési körülmények között ilyen jellegű hatások nem fordulnak elő, ezért mi kizárólag BIO alapanyagokból készült gyógygomba kivonatokat kínálunk kedvencednek a leghatékonyabb megoldás érdekében!

Az adagolásról daganatos kutyák esetében

A termék javasolt “normál adagja” minden 10kg testsúly után 1ml, plusz 1ml. Ez egy 20 kg-os kutya estében 3ml/nap, 35kg-osnak 4.5ml/nap.

Daganatbeteg, kemoterápiás vagy egyéb kezelés alatt álló állatoknak a “normál adag” kétszeresét javasoljuk mégpedig úgy, hogy reggel a Tumor készítmény fenti adagját, délután-este pedig általában egy másik összetételű HerbalVet gyógygomba terméket kapjon normál adagban, attól függően, hogy milyen típusú daganatban szenved. Pl. egy 35kg-os kutya esetében ez 2x 4.5ml azaz 9ml/nap!

Más gyógyszerrel együtt adható?

Igen. Gyakori kérdés, hogy más gyógyszerrel, kegyszerrel és kezeléssel együtt a gyógygomba adható-e. A kemoterápiás kezelés mellé egyenesen javasolt, sokkal jobb eredményeket lehet elérni a két terápia együttes alkalmazásával, mint bármelyikkel külön-külön. Mindennel adható együtt, illetve van két kivétel. A vérhigítók és az inzulin kezelés. Ezekben az esetekben is adható, de körültekintést, óvatosságot igényel. Ezekben az esetekben forduljon állatorvosához vagy a HerbalVet-hez tanácsért.

Összetevők

bio szárított Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis),
bio szárított Mandula gomba (Agaricus Blazei Murrill),
bio szárított Maitake gomba (Grifola frondosa),
bio szárított Shiitake gomba (Lentinula edodes),
bio szárított Reishi gomba (Ganoderma lucidum ): 0,06 g/ml
Glicerin: 0,9 g/ml

Hatóanyagok mennyisége 3 ml-ben, ami egy 20 kg-os kutya napi adagja:

Cordyceps sinensis kivonat: 0,04 g, 85 % poliszacharid tartalommal: 0,03 g
Agaricus Blazei Murrill kivonat: 0,04 g, 69 % poliszacharid tartalommal: 0,03 g
Ganoderma lucidum kivonat: 0,04 g, 31 % poliszacharid tartalommal: 0,01 g
Grifola frondosa kivonat: 0,04 g, 60 % poliszacharid tartalommal: 0,02 g
Lentinula edodes kivonat: 0,04 g, 76 % poliszacharid tartalommal: 0,03 g

Összesen: 0,12 g / 3 ml

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Tápanyagértékek

100 ml

Energiatartalom (kj/kcal)

1636/390

Zsír (g)

< 0,1

Telített zsírsavak (g)

< 0,05

Szénhidrát (g)

97,2

 • ebből cukor (g)

0,85

Fehérje (g)

<0,1

Konyhasó (g)

<0,1

Vásárlói tapasztalatok

0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása

   Weboldalunk sütiket használ.

   Kérjük, olvassa el nyilatkozatainkat weboldalun további használatához!