Barion Pixel

Allergy HerbalVet Bio Gyógygomba kivonat

Mandula, Reishi bio folyékony gyógygombakivonat

8 591 Ft20 975 Ft

Gyógyhatású termék! Az allergia hazai gyártású BIO készítmény Reishi és mandula gomba folyékony gombakivonat amely két oldalról segíti az allergiás és gyulladásos tünetek enyhítését és az immunrendszer hatékony támogatója.

További információk

Tömeg N/A
Célcsoport

Ezt a gombát tartalmazza

,

Ennél a betegségnél segít

, , ,

Kiszerelés

, ,

Nyilvántartási szám

1770/2/NM/2020 NÉBIH ÁTI

Az allergiák hátterében az immunrendszer hibás és túlzott működése áll, ami hisztamin felszaporodást és idült gyulladást okoz a szervezetben. Leggyakrabban a külső környezetből rendszeresen érkező ún. allergének okozzák.

A mandulagomba erős Immunmoduláns és antioxidáns hatása révén csökkenti a hisztamin felszabadulását, a reishi gomba is tartalmaz természetes növényi szteroidokat amelyek szintén fékezik az allergiás reakciókat. Mindkét gomba béta glukán tartalma az immunrendszer “kordában tartásának” is komoly segítője. Több száz hatóanyagot tudtak eddig megkülönböztetni a gombákban ( a reishi 400 fölött jár) amivel nehezen megállapítható akár szubklinikai tápanyaghiányok kezelése is megoldódik úgymint ásványi anyagok, nyomelemek, egyes aminosavak, vitaminok B-vitaminok mint folsav, biotin, niacin, D-vitamin, E-vitamin.

Egymás hatását erősítve fejtik ki hatásukat.

Az egyre gyakoribb allergiás reakciók hátterében különféle okok szerepelnek. Leggyakrabban külső élősködők, bolhák okoznak allergiás bőrgyulladást, ez esetben természetesen hatékony  bolhairtó vagy riasztó kezelés az első teendő. Sőt, addig tovább sem lépünk, míg ez a kérdés nincs megoldva.

Az allergiák másik nagy csoportját az eleség, az etetett tápok okozzák. Ebben az esetben a helyes diéta megválasztása döntő fontosságú, de a kialakult tünetek visszaszorítása érdekében szakszerű kezelést is kell alkalmazni. Szerintünk az immunrendszert nem elnyomni, hanem támogatni kell – hosszútávon bizonyosan.

A harmadik csoport az ún. egyedi érzékenységek csoportja, ahol nem a sok-sok alkalommal  ismételt allergén hatás váltja ki a reakciót, hanem akár egyetlen alkalom is túlzó immunreakciót vált ki, amely más egyedeken általában nem okoz semmiféle elváltozást. ismételt esetben akár fatális ún. anaphilaxias shock is kialakulhat. Ez esetben is az immunrendszer túlzó hibás válaszreakciója az alapvető ok.

Mindhárom csoport esetében közös megközelítés az allergiát okozó ágensek kerülése és az immunrendszer befolyásolása. Ezt rövidtávon az immunrendszer blokkolásával érjük el – szteroidok, ám hosszútávon az immunrendszert támogatnunk kell. Meggyőződésünk szerint erre a célra tökéletesen megfelel ez a táplálékkiegészítő készítmény amely kizárólag természetes anyagokat tartalmaz.

 

Összetevők

bio Mandula gomba (Agaricus Blazei Murrill )
bio szárított Reishi gomba (Ganoderma lucidum): 0,06 g/ml
Glicerin: 0,9 g/ml

 Hatóanyagok mennyisége 3 ml-ben, ami egy 20 kg-os kutya napi adagja:

Mandula gomba kivonat: 0,09 g, 69 % poliszacharid tartalommal: 0,06 g
Ganoderma lucidum kivonat: 0,09 g, 31 % poliszacharid tartalommal: 0,03 g
Összesen: 0,09 g / 3 ml

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Tápanyagértékek 100 ml
Energiatartalom (kj/kcal) 1642,6 / 392,6
Zsír (g) 0,11
Telített zsírsavak (g) 0,06
Szénhidrát (g) 97,8
 • ebből cukor (g)
0,69
Fehérje (g) < 0,1
Konyhasó (g) < 0,1

Vásárlói tapasztalatok

0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása

   Weboldalunk sütiket használ.

   Kérjük, olvassa el nyilatkozatainkat weboldalun további használatához!