Staphylococcus pseudintermedius

B. Anett kérdése
 
Kedves Doktor úr!
 
2 és fél éves dobermannommal “enyhe“ (de számomra komoly) szőrproblémával küzdünk 4-5 hónapos kora óta. 2021 elején sikerült egy pattanásból kimutatni a Staphylococcus pseudintermedius baktériumot (nem MRSP). Akkor 8 hetes Tsefalen kúrával kezeltük és azóta nem is volt annyira súlyos tünet. Eddig akármi adódott szívesen nyúltam gyógygombákhoz.
 
A Fachet készítményeket használtuk. A baktériummal kapcsolatban olvastam, hogy a shiiteke gombával kezelhető lehet a probléma, de a fachet rengeteg termékéből már csak kettő féle gombaválogatás elérhető, az önálló shiitake gomba már nem, ezért szeretném kikérni az Ön véleményét, ajánlását is. 2 és fél év alatt volt olyan, hogy szinte tökéletes volt a szőre, de időnként felerősödnek a tünetek, amikor sok apró pattanás jelenik meg a testén és az állán, és egyenletesen, de szőrhiányos lesz a két oldalán és a gerinc mentén. 
 
Szívesen elmegyünk személyes konzultációra is, ha szükséges, de elsősorban szeretném kikérni a véleményét, hogy milyen kezelést ajánlana Nekünk?
Csatoltam két képet a szőrvesztésről.
 
Dr. Varga Miklós, HerbalVet válasza
 

Kedves Anett!

A Cardio és a Metabolic készítmény tartalmaz 1/3-ad Shiitake gombát, mert ezt említette. Elég erős combo, talán inkább a Cardio-t javaslom. Itt még ganoderma és cordyceps is van benne, szerintem többet tud mint egyedül a shiitake. 

Ha kimondottan Shiitake-t keres a Naja Forest oldalán talál, igaz humán készítmény, ha azt választja majd az adagolást megbeszéljük.Ha súlyos a fertőzés az antibiotikum nem kerülhető meg, igen cefalosporin 8 hét indokolt lehet. A képen látható állapotot gyógygombával és külsőleg kezelném helyileg. Clorexyderm oldattal. (shamponnal)

Ha nem ragaszkodik kizárólagossághoz akkor javaslatom a Cardio gomba készítmény. Nem üt vissza sem rövid, sem hosszabb távon. nem fog szívproblémát okoni. Csak egészséges.

A gomba nem elég, a táplálkozásra figyeljen. Ne egyen sok feldolgozott ételt és szénhidrátot. (lehetőség szerint kerülje a tápot, konzervet) Azt adjon neki, ami valamikor állat volt. Belsőséget, zsíros bőrös akármit amit a hentesnél olcsón talál.

Olvasson utána akár az oldalamon, blogokat írtam a tápról, etetésről.

0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása

   Weboldalunk sütiket használ.

   Kérjük, olvassa el nyilatkozatainkat weboldalun további használatához!