Angol bulldog allergiás bőrgyulladásból való gyógyulásának látványos kezdete

Snupy angol bulldog több mint 2 éve szenved allergiás bőrgyulladástól, a mellékelt fotókon jól láthatók a gyulladásos területek, fertőzés, kopaszodás. Ami nem látszik az a gyötrő viszketés. 2020 október 9.-én láttam először Snupyt a fotókon látható állapotban. Snupy is többek között allergiás volt a csirkehúsra. Nekem ez a kedvencem. El tudnak képzelni “csirke allergiás” rókát vagy farkast a szabad természetben? Ugye nem!
Nem végeztünk drága allergia tipizálást, sem semmilyen kiegészítő vizsgálatot, egyszerűen új diétára állítottuk Snupyt és a HerbalVet Allergy készítményét kezdtük adagolni. Kezdetben 3 alkalommal kapott szteroidos kezelést is és szárító fertőtlenítő hatású oldatot a bőrére, amelyeket ezt megelőzően is kapott.
A második sorban a fotók 2020. november 16.-án készültek. Alig 5 héttel később. A kutya még nem gyógyult, de látnivaló, hogy jó úton haladunk. Ha 2 és fél év kellett ilyen súlyos allergia kialakulásához, akkor a szokásos zsinórmérték szerint ennek a fele kell, azaz 15 hónapig kell szedni a gyógygomba készítményt, hogy újra a régi legyen.

Előtte

Utána (5 héttel később)

0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üres.Vissza a webáruházba
   Szállítási díj kiszámítása
   Cardio 200 ml

   20% kedvezmény

   2 db 200 ml-es termék vásárlása esetén

   Weboldalunk sütiket használ.

   Kérjük, olvassa el nyilatkozatainkat weboldalun további használatához!